Werken bij

Als consultant aan de slag in een plezierige en inspirerende omgeving

Als intrapreneur bij Van Holland word je elke dag uitgedaagd om je meerwaarde te bewijzen in complexe opgaven met maatschappelijke invloed. Waar je aan bijdraagt? Onder meer aan de mobiliteit in Nederland en de energietransitie. Wanneer en hoe je je werk doet, bepaal je zelf. En we belonen je op een manier die recht doet aan jouw ondernemerschap.

Interesse om bij ons aan de slag te gaan?

Nieuwsgierig naar ons werk?

Onze referenties geven je een mooi overzicht van het project- en programmamanagement, technisch management of assetmanagement dat we voor uiteenlopende opdrachtgevers in de infra- en energiebranche uitvoerden.

Laat je intrapreneurschap floreren

Ondernemen, daar draait het om in onze manier van opdrachten aanvliegen. In je rol als consultant steek je graag zelf de handen uit de mouwen en benut én deel je volop je eigen kennis. Door open en transparante samenwerkingen met je opdrachtgever en betrokken marktpartijen leer je van elkaar en kom je echt tot slimme oplossingen. Bovendien bouw je een interessant netwerk op.

Werk maken van je ontwikkeling als professional

Streef jij ernaar om morgen kundiger te zijn dan vandaag? Dan zit je bij Van Holland Consultancy op je plek. Ook als je nog weinig ervaring hebt. Samen met jou bekijken we hoe we jouw ontwikkeling het beste kunnen faciliteren.

Meer weten over jouw carrièremogelijkheden bij Van Holland Consultancy?